طرز تهیه پیتزای لوله ای اسفناج و قارچ

طرز تهیه و روش پخت پیتزای لوله ای اسفناج و قارچ مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان

مواد لازم برای تهیه ی پیتزای لوله ای اسفناج و قارچ :

خمیر پیتزای 391 گرمی
4 عدد سیر ریز شده
4 فنجان برگ های اسفناج کوچک
8 قطعه پیاز، بصورت نواری خرد شده
113 گرم قارچ دکمه ای
2 قاشق غذا خوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه پیتزای لوله ای اسفناج و قارچ:

1. فر را روی درجه 425 فارنهایت یا 220 درجه سانتی گراد برای 15 دقیقه قرار دهید.
2. ورقه های پختنی را چرب کنید.
3. خمیر را روی ورقه های پختنی باز کنید.
4. آن را به 4 مستطیل ببرید.
5. سیر ریز شده را بطور یکنواخت بر روی مستطیل ها بپاشید.
6. روی هر مستطیل 1 فنجان اسفناج، 2 تکه پی��ز یا یک چهارم پیازهای نواری شده و یک چهارم قارچ های ریز شده بریزید.
7. نصف قاشق غذا خوری روغن را روی هر مستطیل بریزید و نمک و فلفل را نیز روی آن ها بپاشید.
8. حالا هر مستطیل را بطور افقی یا عمودی بپیچید و انتهای آنها را ببینید.
9. در طبقۀ وسط به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند، آنها را بپزید.

نکته:

1. بجای اسفناج تازه، اگر اسفناج به مدت 2 دقیقه سرخ شود، ما می توانیم از مقدار بیشتری از اسفناج بجای یک فنجان استفاده کنیم و شاید طعم بهتری ایجاد شود.
2. در کنار این غذا می توانید یک پیش غذا مانند سوپ قارچ هم داشته باشید، که خیلی خوشمزه خواهد شد.

صندل زنانه پاشنه بلند مار پیتون
چگونه در تابستان ورزش کنیم؟
آیا سرکه می تواند به کاهش وزن کمک کند؟
6 گام کوچک تا صلحی بزرگ در زندگی
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه