طرز تهیه پپروناتا، غذای اصلی گیاهخواران

طرز تهیه و روش پخت پپروناتا مناسب برای گیاهخواران و افراد وگان

طرز تهیه پپروناتا

طرز تهیه پپروناتا

روش تهیه این غذا هم سریع است و هم سلامت. به علاوه این امکان وجود دارد که به سلیقه خودتان با ترکیبات آن بازی کرده و مواد اولیه را کم و زیاد یا جایگزین کنید، اما یادتان باشد در این حالت این غذا دیگر پپروناتا نیست. پپروناتا این ویژگی را دارد که علاوه بر سرو به عنوان یک غذای اصلی گیاه‌خواری، در قالب دورچین هم سر میز بیاید. این غذای لذیذ را تهیه کرده و با نان یا برنج میل کنید.

مواد لازم‌ برای تهیه ی پپروناتا:

روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
فلفل دلمه‌ای قرمز، خلالی: دو عدد
فلفل دلمه‌ای زرد، خلالی: دو عدد
فلفل دلمه‌ای سبز، خلالی: دو عدد
پیاز بزرگ، خلالی: یک عدد
سیر خرد شده: سه حبه
پودر آویشن: نصف قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی درشت نگینی: چهار عدد
ریحان تازه: 5-6 ساقه
آبلیمو: یک‌چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه پپروناتا:

1. روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را یک دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

2. فلفل‌ها را اضافه کرده وپنج الی شش دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شود، اما مواظب باشید خیلی نپزد چون کمی تلخ می‌شود.

3. سیر را اضافه کرده و مواد را دو دقیقه دیگر تفت دهید. کمی نمک و آویشن افزوده و گوجه را داخل تابه بریزید. شعله را زیاد کرده و پنج دقیقه همه مواد را تفت دهید.

4. تابه را از روی شعله ‌بردارید و نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید. برگ‌های ریحان را جدا کرده و بعد از اضافه کردن آبلیمو، غذا را سرو کنید.

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه